QA/RA- Ingeniør/medarbejder til mindre rådgivningsfirmA

QA/RA- Ingeniør/medarbejder til mindre rådgivningsfirma

Pharma4ever QA, Ballerup

Har du et godt kendskab til Medical Device området og er du klar til en hverdag, hvor dit arbejde som konsulent er med til at sikre livskvaliteten og sikkerheden for slutbrugere af medical devices? Og har du lyst til at fortolke myndighedskrav, så du kan formilde dem videre på en letforståelig måde?

Her får du mulighed for at omsætte din erfaring inden for medical device-området til værdi for en bred vifte af mindre og mellemstore virksomheder indenfor medical device området. Kom og sæt dit præg på en mindre konsulentvirksomhed, hvor du bliver en del af et kompetent team, som sætter stor pris på den faglige sparring/udvikling og det sociale sammenhold.

Velkommen til din nye arbejdsplads
Pharma4ever QA er et rådgivningsfirma, der hjælper kunder i medical device-branchen med udfordringer, primært på dokumentationsområdet. Vi er en ny virksomhed, hvor opgaverne bliver flere og flere, og derfor har vi brug for dig.

En hverdag hos kunden
Som konsulent bruger du størstedelen af din tid ude hos kunderne, der varierer – både i størrelse og arbejdsgange. Din opgave består i, at rådgive om forskellige aspekter af medical device-området – du hjælper fx med udarbejdelse af dokumentation i forbindelse med nye myndighedskrav. En vigtig del af din rolle er derfor at holde dig opdateret på al relevant lovgivning og løse opgaven med udgangspunkt i de enkelte kunder og deres behov for support.

Opgaverne kan være meget forskellige, men overordnet vil det være kvalitets- og regulative rådgivningsopgaver med fokus på sikring af produktkvaliteten.

Stærkt fagligt og socialt fællesskab
Jobbet som konsulent hos P4E QA vil kunne udføres med en stor grad af fleksibilitet i hverdagen. Her under Corona-pandemien, bliver en stor del af arbejdet udført hjemmefra og vi vil som udgangspunkt etablere en hjemmearbejdsplads, så du også efter Corona vil kunne udføre en del arbejdsopgaver hjemmefra, med den fleksibilitet som dette giver dig.

Fordi vi normalt er meget ude hos kunderne, går vi op i, at vi hygger os sammen, når vi er samlet. Vi supplerer hinanden godt og bruger hinandens kompetencer til at styrke vores fælles faglige udvikling, samtidig med at vi nyder hinandens selskab til sociale arrangementer. Hverdagen er varieret og giver plads til fleksibilitet, mens vi værdsætter en sund work-life-balance.  

Serviceminded konsulent med situationsfornemmelse
Du er udadvendt, trives med kundekontakt og du forstår at navigere mellem forskellige kunder. Samtidig hviler du i dig selv, og er troværdig og tillidsvækkende. Hvis der er noget, du ikke ved, er du ikke bange for at stå ved det. Du tør nemlig spørge andre til råds for at finde det korrekte svar til kunden – for du ved, at din rådgivning er vigtig og har betydning for slutbrugerens sikkerhed og livskvalitet. 

  • Du har erfaring inden for medical device-branchen, og er klar til at bruge din viden til at gøre en forskel.
  • Måske har du tidligere arbejdet som konsulent eller siddet i en managerposition.
  • Du har kendskab til myndighedskrav og regulativer, bl.a. ISO 13485:2016, MDD/MDR og andre standarder og guidelines indenfor device området.
  • Du kan læse lovtekster og omsætte dem til letforståelige tekster.
  • Du har egen bil og kørekort.

Lyder dette som noget for dig?
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Søren Lyngsø-Petersen på tlf.: 4212 5853. Send din ansøgning og dit CV til slp@pharma4ever.com allerede i dag, da vi inviterer kandidater til samtale løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.