Validerings-Ingeniør/medarbejder til mindre rådgivningsfirmA

Validerings- Ingeniør/medarbejder til mindre rådgivningsfirma

Pharma4ever

Har du et godt kendskab til medicinalindustrien, og er du klar til en hverdag, hvor dit arbejde som konsulent er med til at sikre livskvaliteten og sikkerheden for slutbrugere af medicin og medical devices? Og har du lyst til at deltage i mange forskellige projekter hos vores medicinalkunder?

Her får du mulighed for at omsætte din erfaring inden for medicinalindustrien til værdi for en bred vifte af virksomheder indenfor medicinalindustrien og medical device området. Kom og sæt dit præg på en mindre konsulentvirksomhed, hvor du bliver en del af et kompetent team, som sætter stor pris på den faglige sparring/udvikling og det sociale sammenhold.

Velkommen til din nye arbejdsplads
Pharma4ever er et konsulent-/rådgivnings-firma, der hjælper kunder, som beskæftiger sig med produktion af medicin, med kravs specificering, indkøb og validering af produktions udstyr.

En hverdag hos kunden
Som konsulent bruger du størstedelen af din tid ude hos kunderne, der varierer – både i størrelse og arbejdsgange. Din opgave består i, at deltage i projekter, der typisk omhandler installation af nye produktionsanlæg eller optimering af eksisterende, – du hjælper fx med udarbejdelse af kravsspecifikationer og valideringsdokumentation samt afvikling af valideringstest. En vigtig del af din rolle er derfor at holde dig opdateret på standarder og guidelines og løse opgaven med udgangspunkt i de enkelte kunder og deres behov for support.

Opgaverne kan være meget forskellige, lige fra helt nye produktionsfabrikker til en lille specialopgave, men altid med fokus på sikring af produktkvaliteten.

Stærkt fagligt og socialt fællesskab
Jobbet, som konsulent hos Pharma4ever, vil kunne udføres med en stor grad af fleksibilitet i hverdagen. Her under Corona-pandemien, bliver en stor del af arbejdet udført hjemmefra, og vi vil som udgangspunkt etablere en hjemmearbejdsplads, så du også efter Corona, kan udføre arbejdsopgaver hjemmefra, med den fleksibilitet, som dette giver dig.

Fordi vi normalt er meget ude hos kunderne, går vi op i, at vi hygger os sammen, når vi er samlet. Vi supplerer hinanden godt, og bruger hinandens kompetencer til at styrke vores fælles faglige udvikling, samtidig med, at vi nyder hinandens selskab til sociale arrangementer. Hverdagen er varieret og giver plads til fleksibilitet, og vi værdsætter en sund work-life-balance.

Serviceminded konsulent med situationsfornemmelse
Du trives med kundekontakt, og du forstår at navigere mellem forskellige kunder. Samtidig hviler du i dig selv, er troværdig og tillidsvækkende. Hvis der er noget, du ikke ved, er du ikke bange for at stå ved det, da du tør spørge andre til råds, for at finde det korrekte svar til kunden, for du ved, at din rådgivning er vigtig og har betydning for slutbrugerens sikkerhed og livskvalitet.

  • Du har erfaring inden for medicinalbranchen, og er klar til at bruge din viden til at gøre en forskel.
  • Måske har du tidligere arbejdet som konsulent eller i en supportafdeling hos et medicinalfirma
  • Du er uddannet ingeniør, biokemiker, farmaceut eller lignede

Lyder dette som noget for dig?
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Bo Hejgaard Pedersen på tlf.: 30 72 21 30. Send din ansøgning og dit CV til info@pharma4ever.com gerne i dag, da vi løbende inviterer kandidater til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.